I sne og slud skal cyklen ud….eller?

En efterårs status fra Olav

Cyklen er blevet en fast del af hverdagen. Det kan lyde lidt for positivt, men rent faktisk er jeg blevet så glad for turen frem og tilbage til arbejde at bilen kun har været brugt, når cyklen har været til service. Planen er, at det skal fortsætte vinteren over. Udstyret til at klare frostgrader for hænder, fødder og ører er netop indkøbt😊 I starten af projektet betød forpligtelsen overfor projektet og dem der var med i projektet meget for min motivation. I og med at jeg er blevet bidt af cykleriet meget på grund af det frirum det giver, så har der ikke de sidste måneder været brug for projektets motivation.

Kan man få vinduesviskere til briller? Efterårsstatus fra Lisbeth.

Ingen tvivl om at elcyklen skal købes, den er umulig at undvære. Men efteråret og vinteren ….regn og rusk giver visse udfordringer. Bladene gør cykelstierne glatte, regntøjet skal være bedre, buksekanten bliver våd, fødderne våde, skoene svupper i vand og brillerne må ligge i lommen. Der er stadig udfordringer at løse.

Det har været en god motivation undervejs at læse om, hvad de øvrige deltagere har lavet og hvodan de har løst nogle af udfordringerne, så jo, at være flere i gang med at afprøve noget nyt er motiverende for både start og fortsættelse af forløbet.

Op ad bakke ned ad bakke, 2*vanebrud!!!

I vinterperioden kommer jeg til at cykle ca. 2 gange om ugen samt når der skal handles madvarer lokalt og til fritidsaktiviteter. I vinterens mørke kommer jeg ikke til at køre hjem fra arbejde kl 22. Men jeg kommer til at cykle for at få motion, frisk luft og smukke naturoplevelser. Jeg er helt sikker på at jeg begynder for fuld skrue til april igen. I disse 6 mdr. har jeg kørt ca. 2500 km. Uden elcykel ville jeg måske have cyklet 200 km i løbet af sommeren. I mit liv gør elcyklen en kæmpeforskel. Mit mål var i gennemsnit at cykle 10 km om dagen….hvilket ville være 1800 km. Jeg lander istedet på 2510 km hvilket jeg er ganske godt tilfreds med.

 

Når talen har været på ferie, så har transport midlet været et fly. Nu har flyet fået skarp konkurrence med at par hjul. Sommerferien i år var på cykel, og igen efterårsferien. Det har næsten udviklet sig til en passion hos os. Den store plan er lige nu i en ferie at tage cykelrute 1 der går fra Rudbøl i syd til Skagen i nord. Dele af ruten blev udforsket i sommer, og senest i efterårsferien

.

Ud over dette komme vi som par til at cykle i weekender på ture rundt i landet.Som Vi fortsætter med at tælle kilometer og laver vores egen oplevelses konkurrence/ bonus! For hver 1000 km der er kørt, skal der falde en bonus som den anden skal finde på…..Nu må vi se hvor længe det holder! Det at vi begge er blevet bidt af at cykle igen er en kæmpegevinst.

Lisbeth og Olav

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *