Øv glasgår

Glasgår har sat en stopper for min Cykling.
Min værste fjende er ikke vejret men de glasgår jeg har set flere steder og i dag blev de min skæbne, ØV jeg kom ikke godt nok uden om. Men med lidt luft hjælp, fra de nye cykelbutikker der er skudt op ved Skåde Skole, og Beder butikstorv kom jeg helt hjem.

Har lavet en date med Cykel Doktor Mikael i morgen. Håber han vil fjerne det skadet område og tilføre noget nyt der kan holde luft.

Havde ellers en sjov oplevelse i morges. Næsten for enden af langballebakken overhalede jeg en herre, på ca. 62 år. Han så lidt slukøret ud, så jeg berolige ham med at om lidt var det hans tur til at overhale mig. Ud for Efterskolen kunne jeg så fornemme at der lå en lige i røven af mig. Det var den før omtalte herre. Jeg spurgte om han ville forbi, hvortil han svarede: ”ikke lige nu, jeg ligger lige lidt i læ, jeg skal nok sige til”. efter lidt tid og han havde fået vejret ville han gerne forbi. Jeg hjælper gerne andre cyklister der trænger til lidt luft. 😊

tøj og andet der søger nyt hjem

Nå så skidt er det heller ikke, nu kan jeg komme af med noget af det tøj som hober sig op ude i bilen, det skal til Mødrehjælpen inde i Århus og min lille broder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *