Cykelkampagne og gadefest i Mejlgade

Fredag den 22. september var Mejlgade lukket for cyklister fra kl. 12.00 – 20.00. Mejlgadekvarterets Gadelaug og CykelBy Aarhus havde arrangeret en cykelkampagne og gadefest for at få farten ned og humøret op i Mejlgade, – havde godt læst et sted om cykelbøllerne i Mejlgade og om at cyklisterne kører alt for stærkt. Jeg er nok en af dem, så fredagens gåtur/trækken med cykel gennem Mejlgade var en anden oplevelse end normalt og gav da også lige mulighed for at reflektere over, at der faktisk bor mennesker i Mejlgade og at man selvfølgelig skal vise hensyn over for dem, så fra nu af sætter jeg farten ned 🙂

Mejlgades gadefest 22/09/17

Mejlgades gadefest 22/09/17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses på cykelstierne 🙂

Kh. Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *