Spis Brabrand Stien

Hvis man er lidt vågen, ser sigt godt omkring og ikke kører for hurtigt på Brabrand stien, kan man få en rigtig god oplevelse, blive forundret og få et godt grin. Det første man møder når man starter på Brabrand stien, bag Folkestedet (Hammelbanens gamle stationsbygning). Er et rigtig fint skilt der fortæller at langs stien er der buske og træer hvor man må høste til eget forbrug.

suttetræ

 

 

 

Det næste  man møder er et sutte træ. Tror ikke det skal høstes, men nærmere beriges med flere aflagte sutter 🙂

De næste par skilte er den fineste hjælp til den uvidne by bo.

de bedste der findes, står der på skiltet, er ikke helt klar over hvad det var for et træ;-)

brombær

 

 

 

 

 

 

her måtte jeg grine i det stille og tænke tilbage på da mine børn var små. Det jeg var moden til den gang var en lur.

 

 

 

der står Drik mig, er det åen de mener, tvivler nu på den er blevet så ren, så jeg cykler videre.

selv på en meget våd dag er der nogle som får glæde af frugterne. Og jeg fik et smil på læberne da jeg så det og måtte stoppe op og tage et billed, trods regnen

God tur, jagt Jensine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *