Bliver hel “høj”

 

sol over tangkrogen

Efter flere dage at have kørt i regn-rusk- overskyet- vejr. Blev jeg helt høj fredag morgen da solen endeligt skinnede og jeg skulle afsted på cykel. Det er nu det rareste at cykle i sol, så er der også mere energi på kontoen. Motionsturen efter arbejde blev også sjovere, der var overskud til at udforske nye stier, finde nye veje hjem. Da jeg var barn og legede i Moesgaard skovene, udforskede vi alle områder, vi kendte en hver sti, dyre veksel, skovsø, Å og bæk.
Kunne mærke at lysten til at udforske områderne jeg cykler i er vendt tilbage jeg må lige finde ud af hvor den sti fører hen, hvad det skilt med sports areal er for et. Ind i mellem er det lidt skumle steder man ender, til andre tider bliver man overrasket, tænk sig der ligger en stor Skater bane langs jernbanenettet, øst for ringgadebroen, det kræver bare man kommer hen af den rigtige sti.

Se filmen; sol, udsigt over mindeparken og havet.

MOV_4572

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *