Mobilitet?

De største oplevelser på cyklen er, når vi tager på tur sammen. Der er noget over det at cykle sammen, som er langt mere hyggeligt end at sætte sig i bilen sammen. Som Lisbeth også har skrevet har vi været på Ærø. Det kan anbefales. Vejret var fantastisk, og landskabet ikke mindre beundringsværdigt. På en sådan tur smager selv den klassiske makrel guf godt😊

Det er overraskende at det ikke er svært at motivere sig selv til ikke at tage bilen om morgenen.

Jeg har tidligere skrevet om problemet med, at jeg får ondt i ryggen af at cykle. Siden har jeg haft en fysioterapeut på sagen. Der er ændret på sadlen, og jeg er blevet undervist i en anden holdning på cyklen. Lisbeth har hjulpet med at få “holdningen” på plads, og den er ved at være der.

Olav

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *